Woning Type E

In deze laatste fase van Parckweide worden 8 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. Met een riante tuin aan het water, gelegen op het westen, geniet je in de zomer volop van de (avond)zon. De luxe woningen hebben een zeer charmante uitstraling en zijn uniek in hun soort. Deze stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen hebben een hoogwaardige uitstraling, mede dankzij de mooie erker of het design van de tuitgevel.

In verband met de gekozen bouwmethodiek van het project is het uitvoeren van ruwbouwopties tijdens het bouwproces beperkt mogelijk. Bijvoorbeeld het realiseren van een uitbouw of dakkapel zijn in het bouwproces niet mogelijk en kunnen indien gewenst na oplevering door u zelf worden gerealiseerd. 

Woningtype E

Interieur

Via de entreehal op de begane grond treed je de ruime leefkeuken van de woning binnen. De riante achtertuin op het westen is vanuit deze ruimte te betreden. De eerste verdieping bestaat uit een royale master bedroom aan de voorzijde en twee ruime slaapkamers aan de achterzijde. De luxe badkamer beschikt over een dubbele wastafel, een ligbad, douche en toilet. Vanaf de overloop is er toegang tot de onbenoemde ruimte boven de garage welke bijvoorbeeld ingericht kan worden als study, hobbykamer of sportruimte. Ook de voorzijde van de woning is royaal ingericht en biedt met de parkeergarage én oprit ruimte voor twee auto’s.

Neem een kijkje

Neem via de VR-omgevingen hieronder een kijkje in Parckweide Fase 3 en in Woningtype E.

PARKEREN

Parkeren nabij de woning

WARMTEPOMP

Volledig gasloos & koeling

NATUUR

Heerlijke omgeving

WINKELEN

Altijd iets te doen

Kindvriendelijk met veel groen

Wonen in Weideveld betekent genieten van de rust van een groene wijk. De wijk wordt gekenmerkt door korte straten met in het hart van de buurt een riant groen hof. De speelweide en veilige stoepen maken dat de wijk ook uiterst geschikt is voor kinderen. Voldoende openbare parkeergelegenheid maakt dat de wijk extra fijn is om in te wonen en bezoek te ontvangen.

Scroll naar boven