Woning Type C

In deze derde fase van Parckweide staan straks 23 luxe rijwoningen met Woningtype C die niets te wensen overlaten. Van deze woningen zijn er 7 met een tuin op het oosten gelegen en 16 met een tuin op het westen. Enkele woningen van dit type beschikken zelfs over een parkeerplaats op eigen terrein.  Alle woningen beschikken over een heerlijke achtertuin en voortuin.

In verband met de gekozen bouwmethodiek van het project is het uitvoeren van ruwbouwopties tijdens het bouwproces beperkt mogelijk. Bijvoorbeeld het realiseren van een uitbouw of dakkapel zijn in het bouwproces niet mogelijk en kunnen indien gewenst na oplevering door u zelf worden gerealiseerd. 

Woningtype C

Interieur

Deze woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en extra ruim. Een zeer prettige woonkamer; de openslaande deuren naar de tuin die de woonkamer nog groter doen lijken. Een gezellige woonkeuken behoort hier zeker tot de mogelijkheden. Geniet door het hele huis van de overvloedige lichtinval door de stoere raampartijen. De eerste verdieping van de woning is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer. Op de tweede verdieping kunnen eventueel extra kamers gerealiseerd worden voor optimaal wooncomfort.

Neem een kijkje

Neem via de VR-omgevingen hieronder een kijkje in Parckweide Fase 3 en in Woningtype C.

PARKEREN

Parkeren nabij de woning

WARMTEPOMP

Volledig gasloos & koeling

NATUUR

Heerlijke omgeving

WINKELEN

Altijd iets te doen

Ruimtelijk wonen in het Groene Hart

Vrij gelegen, maar toch gezellig tegen Bodegraven aan vind je het beste van twee werelden. De gezelligheid van Bodegraven met alle denkbare voorzieningen om de hoek. Terwijl recreëren in het groen slechts een wandeling verwijderd is in het nabijgelegen Limespark.

Scroll naar boven