Genieten van de rust in een luxe en ruime huurwoning

Er worden maar liefst 25 vrije sector huurwoningen gerealiseerd in nieuwbouwproject Parckweide in de wijk Weideveld. Dit type woning wordt onderverdeeld in Type H1, hoekwoningen en Type H2, tussenwoningen. De toch al royale woningen zijn ook beschikbaar in een nog ruimere variant met een uitbouw van ruim twee meter diep. De woningen hebben een moderne uitstraling. Dankzij het gebruik van warmtepompen in de woningen zijn deze volledig gasloos. De huizen worden dus op duurzame wijze verwarmd en verkoeld. Naar verwachting zijn de woningen in de zomer van 2022 gereed voor oplevering.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Previous slide
Next slide

Woningtype H

Interieur

Bij binnenkomst leidt de ruime entree met garderobe naar het royale woongedeelte met een luxe hoekkeuken, waarvan het aanrecht bestaat uit prachtig composiet keukenblad. Daarnaast is de keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een koel-vriescombinatie, vaatwasser, inductie kookplaat en een combi-oven. Vanuit de living is de tuin te betreden, gelegen op het oosten of westen. Terug bij de entree brengt de trap je naar de eerste verdieping. Hier zijn twee riante slaapkamers te vinden, evenals een luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een ligbad, douche en toilet. Via de overloop is de zolder toegankelijk, waar zich naast een derde slaapkamer nog een zolderkamer bevindt. Deze is vrij in te richten, bijvoorbeeld als hobbykamer of kantoor. 

De afbeeldingen hieronder zijn bedoeld ter informatie en impressie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

PARKEREN

Parkeren nabij de woning

WARMTEPOMP

Volledig gasloos & koeling

NATUUR

Heerlijke omgeving

WINKELEN

Altijd iets te doen

Kindvriendelijk met veel groen

Wonen in Weideveld betekent genieten van de rust van een groene wijk. De wijk wordt gekenmerkt door korte straten met in het hart van de buurt een riant groen hof. De speelweide en veilige stoepen maken dat de wijk ook uiterst geschikt is voor kinderen. Voldoende openbare parkeergelegenheid maakt dat de wijk extra fijn is om in te wonen en bezoek te ontvangen.

Neem een kijkje

Neem via de VR-omgevingen hieronder een kijkje in Parckweide Fase 3 en in Woningtype H.

Zie jij jezelf al wonen in Parckweide?

Scroll naar boven